NESTVARNI TOPIĆ ZA POBEDU: Trijumf crveno-belih, maestralni plej pogodio tri sekunde pred kraj i ŠOKIRAO Panatinaikos! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magičan preokret izabranika Branka Jorovića.

NESTVARNI TOPIĆ ZA POBEDU: Trijumf crveno-belih, maestralni plej pogodio tri sekunde pred kraj i ŠOKIRAO Panatinaikos! (VIDEO)

Foto: Euroleague

Nikola Topić u duelu sa igračima Panate

Juniori Crvene zvezde Meridianbet došli su do prve pobede na završnom turniru Evrolige, pošto su u utakmici trećeg kola savladali Panatinaikos sa 78:76.

Crveno-beli su, kao i u prva dva susreta, bili na ivici poraza posle tri četvrtine, ali su ponovo dominirali u poslednjoj deonici, s tim da su ovaj put uspeli i da upišu pobedu i to košem na manje od tri sekunde pre kraja susreta.

PAO je imao +14 na pet minuta do kraja, ali je beogradski tim postepeno smanjio vođstvo rivala, a na kraju je u samom finišu stigao i do pobede.

Naravno, strelac je bio nestvarni Nikola Topić, koji je probio odbranu grčke ekipe, a zatim položio loptu u koš, za veliko slavlje njegovih saigrača.

On je ponovo bio najefikasniji u ekipi Crvene zvezde Meridianbet, a ovaj put je upisao 28 poena, uz četiri upisana skoka i isto toliko asistencija. Pratio ga je Lazar Gagić sa 15, dok je 11 dodao Luka Babić.

Sa druge strane, Aleksandros Samondurov, momak koji je debitovao i za seniorski tim "zelenih", je bio najefikasniji, pošto je ubacio 29 poena na ovom meču.

Pobedom u trećem kolu, Crvena zvezda Meridianbet je takmičenje završila na trećem mestu, sa skorom od pobede i dva poraza, dok su Grci poslednji, sa sva tri neuspeha. O pobedniku grupe i finalisti ovog turnira, odlučiće meč između Barselone i Real Madrida, ekipa koje imaju po dva trijumfa iz dve odigrane utakmice.

Iz druge grupe, za plasman u veliko finale će se boriti ekipe Žalgirisa, domaćina turnira, kao i ANGT tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading