GRCI PIŠU: Kampaco dobio ASTRONOMSKU ponudu od velikana evropske košarke!

Autor:

Sport

25.04.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atinjani zainteresovani za Zvezdinog organizatora igre.

GRCI PIŠU: Kampaco dobio ASTRONOMSKU ponudu od velikana evropske košarke!

Foto: Starsport

Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco je krajem prošle godine pojačao ekipu Crvene zvezde i tako preokrenuo sezonu ekipe Duška Ivanovića.

Ipak, svojim sjajnim igrama, Kampaco je privukao pažnju gotovo svih ekipa u Evropi, a poslednji velikan koji je zainteresovan za usluge sjajnog plejmejkera je ekipa Panatinaikosa.

Naime, prema saznanjima grčke "Gazete", ekipa iz Atine je ponudila Argentincu dva i po miliona godišnje, uz ugovor na tri sezone, čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača u evropskoj košarci.

Ergin Ataman, novi menadžer Panate, zainteresovan je za usluge pleja Zvezde, a njega vidi kao nosećeg igrača u narednoj sezoni. Ipak, u poslednjih nekoliko dana se gotovo svaki igrač dovodio u vezu sa Panatinaikosom, između ostalih i Luka Vildoza i Zek Ledej, pa ove informacije treba uzeti sa dozom rezerve.

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco u dresu Crvene zvezde

Osim Atinjana, u trci za potpis Kampaca je i Real Madrid, pa je jasno da će beogradski crveno-beli imati jako težak posao, ako žele da sačuvaju Argentinca u svom timu i naredne sezone.

Podsetimo, Fakundo Kampaco je ove sezone odigrao devet utakmica za Crvenu zvezdu u Evroligi, a u proseku je imao 15 poena, uz malo manje od šest asistencija po meču.

U svojoj karijeri je, osim Crvene zvezde, nosio i dres Penjarola, Mursije, Real Madrida, Denver Nagetsa i Dalas Maveriksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading