NOVA DOMINACIJA TOPIĆA: Plej ZALUDEO Evropu - crveno-beli poraženi od Barselone!

Autor:

Sport

19.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni u drugom susretu nisu uspeli da zabeleže trijumf.

NOVA DOMINACIJA TOPIĆA: Plej ZALUDEO Evropu - crveno-beli poraženi od Barselone!

Foto: Starsport

Nikola Topić

Juniori Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od Barselone, rezultatom 93:77, u utakmici drugog kola grupe A na završnom turniru Evrolige u Kaunasu.

To je drugi neuspeh za crveno-bele, nakon što su u prvom kolu, posle velike drame, poraženi od Real Madrida sa 85:81, pa su ovim porazom ostali bez šanse da se bore za prvo mesto, koje vodi u veliko finale završnog turnira.

Španci su od početka zagospodarili terenom, vrlo brzo stigli do dvocifrene prednosti, već u drugoj deonici, a ta prednost je krajem treće četvrtine iznosila i 26 razlike. Do kraja, izabranici Branka Jorovića su samo uspeli da ublaže rezultat.

Ipak, ono što može da raduje navijače Crvene zvezde Meridianbet jeste činjenica da je Nikola Topić još jednom odigrao vanserijsku partiju. Topić je ubacio 25 poena, a zabeležio je i 12 skokova i 7 assistencija i uz indeks 41 potvrdio kandidaturu za člana najbolje petorke na turniru. Podsetimo, on je i u prvom kolu protiv Reala odigrao maestralan meč, koji je završio sa 39 poena i osam asistencija.

Najbolje ga je na ovom meču pratio Lazar Gagić sa 11 poena, dok je Andrej Kostić ubacio deset.

U drugom meču grupe, Real je bio ubedljiv protiv Panatinaikosa, pošto ga je savladao sa 71:47, tako da će putnika u finale odlučiti Real i Barselona, u direktnom duelu, koji je na programu u subotu, od 10:15.

Sa druge strane, Crvena zvezda Meridianbet i Panatinaikos će u međusobnom susretu, koji počinje u subotu od 8 časova, odlučiti ko će osvojiti treće mesto u grupi A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading