DŽABE NAMEŠTATE, SVI ZNAMO PRAVU ISTINU: Veliki miljenik delija ZAPUŠIO USTA Amerima zbog Jokića - "Nema mu ravnog"!

Autor:

Sport

18.05.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sporna odluka o najboljem "preko bare" i dalje izaziva velike kontroverze.

DŽABE NAMEŠTATE, SVI ZNAMO PRAVU ISTINU: Veliki miljenik delija ZAPUŠIO USTA Amerima zbog Jokića - "Nema mu ravnog"!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Superstar Denvera Nikola Jokić ostao je bez trećeg vezanog MVP priznanja koje je otišlo u ruke Džoela Embida, a u zaštitu Srbina stao je njegov sunarodnik Vladimir Štimac.

Nagetsi su poveli protiv Lejkersa na otvaranju finala Zapada, popularni Džoker je upisao novi tripl-dabl učinak (34 poena, 21 skok i 14 asistencija), čime je zadivio i miljenika delija koji se oglasio objavom na Tviteru.

Kako ih je demantovao Jokić na najbolji mogući način. Mnoga deca treba da gledaju ovo da im se priča, da znaju da život neće uvek biti fer. Ali kad imaš želju, upornost i talenat čuda se dešavaju. Džaba im nameštanje MVP, kad mi znamo ko je najbolji! Bravo majstore, nikada nisam uživao više u gledanju igre jednog centra. A mi imamo mnogo talentovanih mladih o kojima treba voditi računa i izvesti na pravi put - naveo je Štimac na Tviteru. 

 

 

Podsetimo da je Embidova Filadelfija doigravanje okončala eliminacijom od Bostona u polufinalu Istoka, dok Jokićev Denver svoj put ka plasmanu u veliko finale nastavlja u noći između četvrtka i petka od dva časa i 30 minuta u Bol areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading