JOKIĆA TO NIJE NI ZANIMALO! Miško Ražnatović ZAGRMEO posle PLJAČKE VEKA!

Autor:

Sport

03.05.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni agent izneo je svoje mišljenje o dodeli MVP priznanja.

JOKIĆA TO NIJE NI ZANIMALO! Miško Ražnatović ZAGRMEO posle PLJAČKE VEKA!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Kamerunski košarkaš Džoel Embid osvajač je ovogodišnje nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Centar Filadelfija 76ersa je na taj način u direktnom duelu porazio Nikolu Jokića i Janisa Adetokumba, koji su zajedno sa njim preostali u trci za MVP nagradu.

Deluje da je Nikola Jokić zaslužio nagradu, ali je ipak ostao bez nje što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Svoj komentar za naš portal dao je i čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović:

- Videli ste kako se bira MVP, valjda zato to Nikolu nije previše zanimalo, pa je rekao da će biti na bazenu. Ni ja nisam ispratio detaljno jer sam došao sa puta posle 12 dana - rekao je za naš portal Miško Ražnatović.

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović i Nikola Jokić

 

Nikola Jokić je u proseku beležio 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija po meču, a odigrao je  69 utakmica. Embid je imao 33,1 poen, 10,2 skokova i 4,3 asistencije na 66 mečeva. Kada je u pitanju Janis, on je na 63 utakmice imao 31,1 poen u proseku i 11,7 skokova.

Ove sezone Jokić je upisao 29 tripl-dablova, a interesantno je da je Kamerunac imao samo jedan. Takođe, prema "+/-" parametru je takođe najbolji u ligi, što ukazuje da su Nagetsi dominirali sa njim na parketu. Kada se podvuče crta, imao je +640, Embid je recimo osmi na toj listi sa +424.

Kada se gleda uticaj na igru tima, tu je tek situacija više nego zanimljiva.

Džoel Embid je odigrao 66 utakmica ove sezone i imao procenat pobeda od 65,2 odsto (43 trijumfa). Nikola Jokić je upisao tri nastupa viša, uz procenat 69,6 odsto (48 trijumfa).

Filadelfija je bez Kamerunca upisala učinak 11-5, sa njim na parketu 43-23. Denverov bilans sa Jokićem je 48-21, bez njega 5-8.

Sve ovo govori u prilog tome da je Nikola Jokić morao da osvoji nagradu i treći put uzastopno, ali u Sjedinjenim Američkim Državama izgleda važe neka druga pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading