OGLASIO SE GENERALNI MENADŽER ZVEZDE MERIDIANBET: Poznat status Argentinca!

Autor:

Sport

04.06.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi navijači bi voleli da ga i naredne sezone vide u crveno-belom dresu.

OGLASIO SE GENERALNI MENADŽER ZVEZDE MERIDIANBET: Poznat status Argentinca!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet polako privode ovu sezonu kraju, gde ih još čeka okršaj u finalu Superlige Srbije, kao i u finalu AdmiralBet ABA lige, ukoliko crveno-beli odluče da ipak igraju seriju za prvaka Jadrana.

Navijače ovog kluba već interesuje i koji igrači će otići, a koji ostati u klubu, a svakako da je tema broj jedan Fakundo Kampaco.

O statusu Argentinca se oglasio i Nemanja Vasiljević, generalni menadžer Crvene zvezde Meridianbet.

- To su sve spekulacije, ništa novo. Takav je period, a nama je kao i uvek ideja da imamo što više domaćih igrača i to je prvi korak. Tek potom gledamo šta nam i na kojim pozicijama nedostaje, naravno, u dogovoru sa trenerom - izjavio je Vasiljević za "Mozzart sport".

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco u dresu Crvene zvezde

Istakao je da je velika želja kluba da Argentinca zadrže na Malom Kalemegdanu.


Pojavile su se spekulacije da se dogovorio sa Realom. Velika nam je želja da ga zadržimo. Od nas je dobio odavno ponudu za sledeću sezonu i rekao je da ćemo pričati kada se tekuća završi. Fokusiran je na ABA ligu, želi da je osvoji. Kako god da bude, napravićemo dobar tim, ali ponavljam, osnova je što više domaćih igrača - rekao je Vasiljević.

Pričao je i o situaciji sa Ognjenom Dobrićem i Lukom Mitrovićem

Nama je želja da obojica ostanu. Pričamo oko uslova novih ugovora i nadamo se pozitivnom ishodu. Oni su Zvezdina deca - zaključio je generalni menadžer crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading