SJAJNE REČI NA JOKIĆEV RAČUN: Slavni trener PRIZNAO - niko kao Nikola i Stef!

Autor:

Sport

02.06.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvojica su transformisala košarka u poslednjih 15 godina, istakao je bivši trener Denvera.

SJAJNE REČI NA JOKIĆEV RAČUN: Slavni trener PRIZNAO - niko kao Nikola i Stef!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Bivši strateg Denvera Džordž Karl izjavio je nakon prve utakmice finala NBA lige da su Stef Kari i Nikola Jokić igrači koji su transformisali košarku u poslednjih 15 godina, prenosi Mocartsport.

Denver Nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami Hita 104:93 u prvoj utakmici velikog finala NBA lige.

Karl je devet sezona vodio ekipu iz Kolorada. Došao je do finala Zapadne konferencije 2009. godine sa ekipom koju su predvodili Karmelo Entoni i Čonsi Bilaps. Tada je od Denvera bolja bila ekipa Los Anđeles Lejkersa koju su vodili Šekil O’Nil i Kobi Brajant.

- Stef Kari i Nikola Jokić su dvojica igrača koji su najviše transfromisali košarku u poslednjih 15 godina. Jedan je plejmejker koji šutira kao niko pre njega, a drugi je džin od 211 koji distribuira loptu poput najboljih plejmejkera. Pre nekoliko decenija ne bih poverovao da će takvi igrači postojati u budućnosti - istakao je Karl.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Podsetimo, naredni duel u finalnoj seriji je na programu u noći između subote i nedelje, od 2 sata iza ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading