G-DRIVE GORIVO ČUVAR VAŠEG MOTORA: Kompanija NIS nudi gorivo najvišeg kvaliteta za „benzince“ i „dizelaše"

Autor:

Vesti

02.06.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formula ovog premijum goriva kreirana je tako da pruži najbolju osnovu za poboljšanje performansi i optimalan rad motora, doprinese njegovom što dužem radnom veku, a samim tim da utiče i na doživljaj vožnje.

G-DRIVE GORIVO ČUVAR VAŠEG MOTORA: Kompanija NIS nudi gorivo najvišeg kvaliteta za „benzince“ i „dizelaše"

Foto: Foto NIS

Svim strastvenim ljubiteljima automobila važno je da za održavanje automobila imaju i najadekvatnije uslove, koji mogu da im obezbede sigurnost i dugovečnost, ali i vrhunske performanse. Kompanija NIS pod svojim brendom G-Drive nudi gorivo najvišeg kvaliteta za „benzince“ i „dizelaše“. Formula ovog premijum goriva kreirana je tako da pruži najbolju osnovu za poboljšanje performansi i optimalan rad motora, doprinese njegovom što dužem radnom veku, a samim tim da utiče i na doživljaj vožnje.

Ulaganje u stručnost zaposlenih i razvoj proizvodnog procesa

NIS posvećuje posebnu pažnju kvalitetu svojih goriva, pre svega stalnim ulaganjem u usavršavanje svojih zaposlenih, ali i u savremenu tehnologiju u proizvodnim procesima. Tokom poslednje decenije modernizacije rafinerije u Pančevu veoma značajnu ulogu imao je kompleks MHC/DHT, zahvaljujući kojem je omogućeno da svi naftni derivati proizvedeni u Srbiji u potpunosti budu usklađeni sa evropskim standardima kvaliteta. Puštanje u rad postrojenja „Duboka prerada“,  investicije vredne više od 300 miliona evra, značajno je doprinelo većoj proizvodnji najkvalitetnijih derivata – dizela, benzina i TNG-a.

Kvalitet na prvom mestu

U NIS-ovim modernizovanim laboratorijama sprovodi se više od 180.000 analiza godišnje, kroz više od 400 ispitnih metoda, sa ciljem da se obezbede izvanredni tehnički uslovi, koji će vašeg mezimca očuvati na duže staze. Upravo ovakav sistem proizvodnje i kontrole kvaliteta zaslužan je za lojalnost i dugoročno poverenje potrošača u kvalitet goriva.

Dodatni benefiti na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama

Uz program lojalnosti „Sa nama na putu“ na G-Drive 100 benzin ili G-Drive dizel možete ostvariti popust do 6 dinara po litru. Osigurajte svom četvorotočkašu najbolje uslove za optimalan rad i smanjenu buku motora, vrhunske performanse i efikasnije sagorevanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading