ČISTA EMOCIJA! Hiljade navijača u publici, ali Jokić vidi SAMO JEDNU OSOBU! Srbin ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera nije skidao osmeh sa lica.

ČISTA EMOCIJA! Hiljade navijača u publici, ali Jokić vidi SAMO JEDNU OSOBU! Srbin ODUŠEVIO planetu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić napravio je prvi korak ka tituli u NBA ligi.

Košarkaši Denvera poveli su protiv Majamija sa 1:0 na startu finalne serije pošto su slavili rezultatom 104:93, na krilima srpskog centra Nikole Jokića, koji je ostvario tripl-dabl učinak. Srbin je utakmicu završio sa 27 poena, deset skokova i 14 asistencija, a sjajno ga je pratio Marej sa 26 koševa i deset asistencija.

Oborio je i izjednačio Jokić nekoliko rekorda na ovom meču, imao je svoj šou na konferenciji za medije, ali i u razgovorima sa Čarlsom Barklijem i Šakilom O'Nilom, a posebno emotivan trenutak desio se po završetku utakmice.

Hiljade navijača bilo je na tribinama, novinari i fotografi krenuli su na teren i opkolili Jokića, ali je Srbin video samo jednu osobu!

Nikola Jokić je pored terena ugledao svoju ćerkicu koja je za njega navijala uz suprugu Nataliju i momentalno je razvukao širok osmeh.

 

 

Usledila je gestikulacija koja se odnosi na prsten, te je ova emotivna scena obišla i oduševila planetu.

Naredni meč Denver Nagetsi i Majami Hit odigraće u noći između nedelje i ponedeljka (02.00), a domaćin će ponovo biti tim Nikole Jokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading