OGLASIO SE MIŠKO! Zašto je 28 VAŽAN broj za Jokićevog agenta? Slika sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

23.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera plasirali su se u NBA finale, pobedom nad Lejkersima sa 4:0 u seriji.

OGLASIO SE MIŠKO! Zašto je 28 VAŽAN broj za Jokićevog agenta? Slika sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Jokić uzeo je "metlu" u ruke i počistio Lebrona i ekipu sa parketa, brže nego što se pretpostavlalo.

Posle duplog trijumfa u Koloradu, "Džoker" je oba puta bio najbolji akter i u Kaliforniji, a prethodne noći je u Kripto centru postigao 30 koševa, uz 14 skokova i 13 asistencija.

Ujedno, reprezentativac Srbije je posle 56 godina postao apsolutni rekorder po broju tripl-dablova u plej-ofu, pošto mu je poslednji u okršaju sa "jezerdžijama" bio osmi, pa je pretekao legendu NBA lige Vilta Čembrlena koji je ostao na sedam. Jokiću je nakon meča uručeno priznanje "Medžik Džonson", namenjeno najboljem košarkašu finala Zapadne konferencije.

Ovim podatkom na društvenim mrežama se pohvalio i Miško Ražnatović, poznati košarkaški menadžer.

 

 

Uz opis u kojem aludira na 23. maj 1995. i potpis prvog igrača kojeg je zastupao Branka Sinđelića dodao je da se 28 godina kasnije dogodilo nešto što verovatno nije mislio da će postići niti jedan "njegov" igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading