ČARŠAV NA GLAVI TE NE ČINI VERNIKOM: Milena Kačavenda se "prerušila" u Dejana, pa mu objasnila u šta ga je Dalila pretvorila!

Autor:

Zabava

23.05.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, donela je zaključak da je Dejan emotivno osakaćen, pa ga postavila na svoje mesto!

ČARŠAV NA GLAVI TE NE ČINI VERNIKOM: Milena Kačavenda se "prerušila" u Dejana, pa mu objasnila u šta ga je Dalila pretvorila!

Foto: Pixabay.com, Instagram.com, Youtube.com/Dejan Dragojević

Bukti medijski rat između Dejana Dragojevića i Milene Kačavende, koji je započetak nakon njene izjave da je Dejan "novopečeni mudžahedin''.

Dragojević je momentalno odgovorio u svom videu na jutjub kanalu, pa potkačio i Acu Bulića, sa kojim Milena "šuruje". Kuma Ane Ćurčić se tu nije zaustavila, te je već danas putem svom lajva objasnila gledaocima zašto Dragojević ima ovakve stavove kad su žene u pitanju:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nemanja Pančić, Youtube.com/Dejan Dragojević

 

- Jedan čaršav na glavi te ne čini vernikom! Dalila ga je osakatila, emotivno ga je osakatila i ni dan-danas od toga ne može da se oporavi, i dalje je Dalilaj! Ali ja ću pokazati kako se borim protiv ženomrzaca, ja nisam ovde da pljujem veru, nisam to ni radila, pokušao je da mi stavi u usta stvari koje nisam izgovorila - govorila je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading