PRED MAJSTORICU SA STUDENTIMA! Obradović otkrio šta se PROMENILO u odnosu na prethodne mečeve!

Autor:

Sport

21.05.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u trećoj odlučujućoj utakmici četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige dočekuju Studentski centar (ponedeljak, 20.00).

PRED MAJSTORICU SA STUDENTIMA! Obradović otkrio šta se PROMENILO u odnosu na prethodne mečeve!

Foto: Starsport

Crno-beli su u prethodna dva meča sa "studentima" imali dosta muka, a pobedom u Podgorici izborili su "majstoricu" pred svojim navijačima.

Za razliku od prvog duela, kada je Studentski centar šokirao Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" i slavio sa 84:83, izabranici Željka Obradovića su uzvratili udarac na gostovanju u Crnoj Gori i trijumfovali 81:79 izjednačivši rezultat u seriji na 1:1.

Uoči treće, odlučujuće, utakmice koja će se igrati u ponedeljak pred "grobarima", trener kluba iz Humske Željko Obradović izneo je ciljeve.

- Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bili u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom, ali i sa verom u sopstvene mogućnosti, da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča -  rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Danilo Anđušić

Zamenik kapitena Danilo Anđušić napominje da njegovim saigračima duel sa Crnogorcima "znači sve".

- Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakmice i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale -  istakao je Anđušić.

Bolji iz dvomeča Partizan - Studentski centar sastaće se u polufinalu regionalnog takmičenja sa Cedevita Olimpijom, koja je mnogo ranije obezbedila plasman među četiri najbolje ekipe AdmiraBet ABA lige protiv FMP-a, koga je savladala sa 2:1 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading