POTRES U EVROLIGI! Panter NAPUŠTA Partizan i oblači dres velikana - IGRAĆE sa Majkom Džejmsom?!

Autor:

Sport

21.05.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreževećpreselile lidera "parnog valjka" u redove posrnulog giganta.

POTRES U EVROLIGI! Panter NAPUŠTA Partizan i oblači dres velikana - IGRAĆE sa Majkom Džejmsom?!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Društvene mreže "bruje" - Kevin Panter će sledeće sezone igrati u Panatinaikosu! Naime, internetom se širi vest da je kapiten Partizana "prelomio" i postigao dogovor sa grčkim velikanom, na čijoj će klupi sledeće sezone sedeti turski stručnjak Ergin Ataman.

Navodno, u OAKA arenu, uz Amerikanca sa srpskim pasošem, stiže i Majk Džejms, koji se sa Monakom domogao F4 Evrolige. Izabranike trenera Saše Obradovića u Kaunasu je zaustavio Olimpijakos, a očekuje se da Panter i Džejms naredne takmičarske godine čine jedan od najubojitih tandema na parketima širom Evrope.

 

 

 

 

Nekadašnji bek Crvene zvezde slovi za najboljeg igrača crno-belih, a koliko je važan za tim pokazale su dve utakmice četvrtfinala elitnog takmičenja za koje je bio suspendovan zbog tuče u Wizink Centru. Real je vratio dva "brejka u Štark areni, potom dobio i majstoricu, a grobari su uvereni da bi ishod serije bio drugačiji, da Panter nije naseo na provokaciju Serhija Ljulja.

PAO pravi novi projekat povratka u vrh evropske košarke, a da li će kapiten "parnog valjka" postati njegov deo, videćemo veoma brzo...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading