OKLOP I DALJE ODOLEVA: I Kraljevčani se upecali u smederevsku mrežu - pitanje šampiona rešava se u poslednjih 270 minuta!

Autor: Vladimir vorih

Sport

21.05.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ista meta, isto odstojanje...

OKLOP I DALJE ODOLEVA: I Kraljevčani se upecali u smederevsku mrežu - pitanje šampiona rešava se u poslednjih 270 minuta!

Foto: FK Smederevo 1924

Borba u dvoje se nastavlja. Niti jedna od dve vodeće ekipe ne posustaje i potpuno je jasno da će trka za lidersku poziciju trajati do poslednjeg kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

 

I ovoga puta, zbog kazne, ekipa Smedereva 1924 je kao domaćin svoj prvenstveni duel odigrala na kostolačkom stadionu "Bora Beka", a duel pred oko 200 ljubitelja fudbala protiv kraljevačke Sloge, bio je više nego interesantan.

U prvih 45 minuta igre, promene rezultata nije bilo, a pitanje pobednika rešeno je u samo tri minuta igre polovinom nastavka susreta. Iskusni Nikola Dimitrijević je u 57. minutu susreta doneo prednost Smederevcima, a samo dva minuta kasnije Miloš Zličić duplira prednost "oklopnika" postigavši svoj 20. pogodak u sezoni.

Do kraja susreta gosti iz Kraljeva uspevaju samo da smenje rezultatski deficit, a mrežu golmana Jovića zatresao je u 81. minutu Luka Jovanić.

Foto: FK Smederevo 1924

Korak po korak do prvoligaškog karavana

 

- Srpska liga Zapad, 27. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - Sloga (Kraljevo) 2:1 (0:0)

Stadion: "Bora Beka", Kostolac

Gledalaca: 200

Sudija: Marko Ivković

Strelci: N. Dimitrijević u 57. i M. Zličić u 59. minutu za Smederevo 1924; L. Jovanić u 81. minutu za Slogu

Žuti kartoni: Al. Marković (Smederevo 1924); Todorić (Sloga)

Smederevo 1924 (Smederevo): Jović, An. Marković (Ilić), Kostić, Savković, Stojković (Filipović), Zličić (Blagojević), Dimitrijević (Janković), Sević, Panić, N. Jovanović (Al. Marković), J. Jovanović.

Sloga (Kraljevo): Nikolić (Grujičić), Pantović, Todorić, Dimitrić, N. Jovanović, Despotović, Markiš, M. Jovanović (Serdarević), Jovanić, Đoković (Vučićević), Stojanović (Aleksić).

Borbu za šampionski pehar Smederevci nastavljaju narednog vikenda kada ih očekuje teško gostovanje u Tutinu, dok će kraljevačka Sloga na domaćem terenu dočekati imenjaka iz Bajine Bašte u susretu u kojem su obema ekipama bodovi neophodni kako bi zadržali šanse da opstanu u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading