BRUJI CELA EVROPA: Nikola Kalinić se na leto VRAĆA NA MALI KALEMEGDAN?

Autor:

Sport

21.05.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije bi bile oduševljene da se ovako nešto desi.

BRUJI CELA EVROPA: Nikola Kalinić se na leto VRAĆA NA MALI KALEMEGDAN?

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Ako je za verovati evropskim medijima Crvena zvezda Meridianbet na pragu je velikog pojačanja.

Turski portal "TrendBasket", ali i dobro obavešteni Grk, Hristos Harpidis, najavili su pravu bombu i povratak Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan!

 

 

Na odluku Kalinića da napusti Barselonu i vrati se u Srbiju je navodno dodatno uticalo i ispadanje Katalonaca u polufinalu fajnal-fora Evrolige, te bi Srbin mogao ponovo da obuče crveno-beli dres.

Iskusni košarkaš je do sada sa Crvenom zvezdom Meridianbet već osvojio po dve titule u AdmiralBet ABA ligi, Kupu i Košarkaškoj ligi Srbije, a nema sumnje da bi bio ozbiljno pojačanje i za narednu sezonu.

Delije bi sa oduševljenjem dočekale vest o povratku svog ljubimca, a 31-godišnji košarkaš, koji je tokom karijere nastupao za subotički Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, kragujevački Radnički, Crvenu zvezdu Meridianbet, Fenerbahče, Valensiju i Barselonu, mogao bi da ispiše nove stranice istorije na Malom Kalemegdanu.

Da li će do ovog transfera doći ili su u pitanju samo spekulacije, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading