KALINIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Srpski reprezentativac otkrio glavni razlog neuspeha!

Autor:

Sport

20.05.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona, novo razočarenje za navijače Barselone.

KALINIĆ UTUČEN POSLE PORAZA: Srpski reprezentativac otkrio glavni razlog neuspeha!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić u dresu Barselone

Košarkaši Real Madrida savladali su najvećeg rivala Barselonu, sa 78:66, u polufinalu fajnal fora Evrolige i tako stigli na korak do novog trofeja u elitnom takmičenju.

Iako su ih mnogi otpisali pred završni turnir, igrači Ćusa Matea su još jednom pokazali šampionski karakter i da madridski klub nikad niko ne sme da proglasi za autsajdera.

U poraženom sastavu je Nikola Kalinić ubacio šest poena, a i pored sasvim dobrog nastupa našeg reprezentativca, Šarunas Jasikevičijus, trener Barselone, je odlučio da meč završi bez njega na parketu, što je šokiralo mnoge ljubitelje košarke.

Posle polufinalnog duela se upravo Kalinić oglasio i dao je kratku izjavu za portal "Jurohups".

Pokušali smo da ih pobedimo samo trojkama i rezultat je 66 poena. Nismo uspeli da pronađemo način da uđemo u reket i da ih dovršimo. Dobro, imaju Tavaresa, ali nećemo sa samo 60 poena pobediti u polufinalu Evrolige - rekao je kratko Kalinić za "Jurohups".

Barsu sada čeka meč za treće mesto protiv Monaka, koji je na programu u nedelju, od 16 časova, dok je veliko finale između Olimpijakosa i Real Madrida zakazano za 19 časova, istog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading