JABUSELE PRECRTAN U REALU? Sraman potez mu došao glave - jedna izjava SVE govori!

Autor:

Sport

20.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz je zbog svog nasrtaja na Dantea Egzuma suspendovan do kraja sezone.

JABUSELE PRECRTAN U REALU? Sraman potez mu došao glave - jedna izjava SVE govori!

Foto: Starsport

Geršon Jabusele

Košarkaši Real Madrida savladali su najvećeg rivala Barselonu, sa 78:66, u polufinalu fajnal fora Evrolige i tako stigli na korak do novog trofeja u elitnom takmičenju.

Iako su ih mnogi otpisali pred završni turnir, igrači Ćusa Matea su još jednom pokazali šampionski karakter i da madridski klub nikad niko ne sme da proglasi za autsajdera.

Real je bio na ivici ispadanja, imao je Partizan nestvarnih 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, ali je tuča u finišu drugog meča u Madridu sve promenila, poremetila fokus crno-belih, pa su Madriđani stigli do tri vezane tesne pobede, iako je svima bilo jasno da su igrači Željka Obradovića bili bolji tim u toj seriji.

Svakako, u tuči je najviše pažnje na sebev privukao Geršon Jabusele, koji je krvnički bacio na pod Dantea Egzuma, zbog čega je zaradio pet mečeva suspenzije. Jasno je da se ni njegovim saigračima nije svideo potez, što govori i izjava Valtera Tavaresa posle polufinalnog meča.

- Pokušao da radim naporno, da bi igrao najbolje što mogu. Znali smo da će biti teško, ali volimo da se takmičimo. Imamo sjajnu atmosferu u timu, ekipa smo koja se nikada ne predaje. Sada je cilj da se odmorimo, osvežimo i pripremimo za finale. Srećan sam što sam uspeo da se oporavim, a mnogo mi nedostaje Poarije, igraćemo i za njega. Želimo trofej - rekao je Tavares, koji je spomenuo nedostatak Poarije, ali ne i Jabuselea, koji takođe zna da mu pruži podršku u reketu.

Real sada očekuje veliko finale Evrolige, a rival će im u nedelju, od 19 časova, biti ekipa Olimpijakosa. Tri sata ranije se igra duel za treće mesto, a snage će odmeriti Barselona i Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading