ŠOK ZA GROBARE: Pala ODLUKA - Partizan ostao bez mesta u Evropi nakon kraha u Superligi!

Autor:

Sport

20.05.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli neće naredne sezone biti učesnici elitnog takmičenja.

ŠOK ZA GROBARE: Pala ODLUKA - Partizan ostao bez mesta u Evropi nakon kraha u Superligi!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog obezbedili su treće mesto u Superligi Srbije i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona pošto su večeras u majstorici pobedili Partizan 11:10 (1:1, 3:3, 3:5, 4:1).

Partizan je bolje otvorio meč, poveo 3:1, ali je domaćin uspeo da se vrati na 3:3 i 4:4. Usledio je novi nalet crno-belih koji su otišli na plus tri (8:5 i 9:6), ali do kraja meča Partizan je uspeo da postigne samo jedan pogodak, za razliku od Radničkog, koji je mrežu crno-belih zatresao čak pet puta i tako stigao do važne pobede i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Foto: Starsport

Nikola Lukić, vaterpolista Radničkog

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vuk Drašković sa četiri gola, a pratio ga je Nikola Kojić sa dva. Na drugoj strani Nikola Giga je postigao tri pogotka, a Dušan Trtović dva.

Podsetimo, titulu je uspela da osvoji ekipa VK Novog Beograda, koja je sa 2:0 u finalnoj seriji porazila vaterpoliste Crvene zvezde. Ipak, za Novi Beograd sezona i dalje nije gotova, pošto ih od 31. maja očekuje F8 turnir Lige šampiona, koji će biti odigran na bazenu Sportskog centra "11. april". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading