I DALJE BEZ FINALISTE: Partizan napravio veliki podvig, Radnički potopio Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

29.04.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujući treći mečevi polufinalnih serija na programu su 3. maja, a prednost domaćeg bazena imaće Novi Beograd i crveno-beli

I DALJE BEZ FINALISTE: Partizan napravio veliki podvig, Radnički potopio Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Partizana

Polufinalne serije vaterpolo šampionata Srbije se nastavljaju. Partizan je pobedio Novi Beograd sa 12:10, dok je Radnički slavio protiv Crvene zvezde u Kragujevcu sa 9:8.

Partizan je napravio pravi podvig. Izuzetno mlada ekipa, pod komandom Miloša Korolije uspela je da obori na pleća aktuelnog šampiona Srbije, uspela je da stigne do odlučujuće treće utakmice.

Golove za Partizan postigli su: Trtović i Smiljević po tri, Miloš i Poparić po dva, Gak i Borioga sa po jedan. Golove za Novi Beograd, postigli su: Granados tri, Pijetlović i Jakšić po dva, Drašović, Vlahopulos i Šušiašvili po jedan.

Radnički je odlično otvorio utakmicu protiv Zvezde. Na poluvremenu je vodio sa 5:2, imao je tri gola prednosti i uoči poslednjeg kvartala, Zvezda je stigla do neizvesne završnice, ali nije do preokreta.

Golove za Radnički, postigli su: Gavrilović i Drašković po tri, Janković, Ukropina, Kojić po jedan. Na drugoj strani: Radović pet, Vasić dva, Milojević jedan.

Odlučujući treći mečevi polufinalnih serija na programu su 3. maja, a prednost domaćeg bazena imaće Novi Beograd i Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading