LEGENDA CRNO-BELIH ZNA UZROK PORAZA! Makljaža slomila krila Partizanu

Autor: Marija Nestorović

Sport

12.05.2023

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" bi seriju završio u tri meča da nije bilo incidenta u Madridu.

LEGENDA CRNO-BELIH ZNA UZROK PORAZA! Makljaža slomila krila Partizanu

Foto: Starsport

Duel na meču Partizan-Real

Real Madrid ugasio je Partizanov san o fajnal-foru Evrolige. Crno-beli su se porazom (98:94) od "kraljeva" u majstorici oprostili od plasmana među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Međutim, posle svega ostaje veliki žal za crno-bele što nisu uspeli da se plasiraju jer su vodili sa 2:0 u seriji. Bili su izabranici Željka Obradovića na dobrom putu da ispišu istoriju, ali je incident koji se desio u drugom meču finalne serije u Madridu totalno promenio tok serije.

Naime, suspenzije Kevina Pantera i Matijasa Lesora oslabile su srpski klub i omogućile Špancima da izjednače rezultat na mečevima u Beogradu.

Republika

Foto: ST/D.Kadic

RAZOČARAN PORAZOM - Dejan Tomašević

 

Legenda Partizana Dejan Tomašević poručio je da bi serija bila završena u tri meča da nije bilo tuče u Madridu.

- Ostaje veliki žal što crno-beli nisu uspeli da se plasiraju na fajnal-for. Ubeđen sam, da nije bilo incidenta u drugom meča, serija bi se završila u tri meča. Viđena je odlična košarka, može se reći da je ovo bila istorijska serija. Partizan je ove sezone bio veliko osveženje za Evroligu, hala je bila puna na svim utakmicama i, može se reći, bio je pravi spektakl u Areni - rekao je Tomašević za "Republika.rs".

Nakon poraza u plej-ofu Evrolige izabranici Željka Obradovića bi trebalo da se okrenu takmičenju u AdmiralBet ABA ligi.

- Željka Obradovića sad očekuje težak posao jer mora da povrati ekipu. Nije lako vratiti se u ritam nakon poraza u jednom tako velikom takmičenju. Ja to najbolje znam iako nisam imao mnogo ovakvih situacija. Verujem da je igračima sad najteže, ali moraju da se konsoliduju - istakao je Dejan.

Ostaje da se vidi da li će crno-beli uspeti da zadrže tim i naredne sezone.

- Najbolje bi bilo kada bi ekipa ostala u istom sastavu i za sledeću sezonu. Mada će to biti veoma teško. Uz Željka su svi napredovali i verujem da će biti na radaru mnogih evropskih klubova, ali i iz NBA lige - rekao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading