NEZAPAMĆENO ZA CRNO-BELE: Fenomenalna vest za Partizan posle ispadanja iz Evrolige!

Autor:

Sport

11.05.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna potvrda uspešne sezone, kako na rezultatskom, tako i na finansijskom planu.

NEZAPAMĆENO ZA CRNO-BELE: Fenomenalna vest za Partizan posle ispadanja iz Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

KK Partizan nije uspeo da još jednom obraduje grobare, te su se igrači iz Madrida vratili pognute glave, ali su crno-beli imali izuzetno uspešnu sezonu u Evroligi.

Povratak u elitno takmičenje doneo je ekspresan plasman u top 8, dok je u Štark areni zabeležena rekordna gledanost. "Parni valjak" je samo od karata prihodovao preko pet miliona evra, plus novac od Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Grobari bili na visini zadatka tokom cele sezone

Partizan je tako za šesto mesto dobio 645.112 evra od Evrolige, a tome treba dodati i 825.000 evra na ime novca za pobede, gde se svaka nagrađivala sa 37.500 evra, a Partizan ih je imao 22 (20 u regularnom delu uz dve u seriji protiv Reala).

Dakle, samo od Evrolige Partizan je ove sezone zaradio 1.470.112 evra.

Srpski velikan će se sada posvetiti plej-ofu AdmiralBet ABA lige, u ponedeljak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostiće Studentski centar, a evroligaška eliminacija će svima lakše pasti uz saznanje da je makar klupska kasa fino popunjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading