ŠTA ĆE BITI SA PARTIZANOM POSLE MADRIDSKE TRAGEDIJE? Bivši centar crno-belih OTVORIO DUŠU!

Autor:

Sport

11.05.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će poraz u madridskoj dvorani uticati na "parni valjak" koga očekuju ključne borbe za trofeje?

ŠTA ĆE BITI SA PARTIZANOM POSLE MADRIDSKE TRAGEDIJE? Bivši centar crno-belih OTVORIO DUŠU!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Zek Ledej tokom majstorice Real - Partizan

Bivši centar Partizana Nikola Bulatović analizirao je u razgovoru za naš portal majstoricu četvrtfinala Evrolige, ali i posledice koje će eliminacija ostaviti po crno-bele.

Real Madrid je trijumfom u "Wizink Centru" rezultatom 98:94 kompletirao preokret i overio vizu za završni turnir koji se održava u Kaunasu.

- Manje-više sve je rečeno i sve je poznato. Nedostajalo je iskustva koje je neophodno u ovakvoj seriji, ali možemo biti prezadovoljni. Fantastičnu sezonu imala je ova mlada ekipa Partizana, s obzirom na početak, sastavljanje ekipe i neprisustvo osam godina u Evroligi. Ovo što su uradili je za svako poštovanje, treba da budemo ponosni kao navijači, ali i igrači na ono što su postigli. Takav je život, to je sport, vreme je da se okrenu AdmiralBet ABA ligi što je primaran cilj - rekao je Bulatović za portal Republika.rs

Bulatović je otkrio šta je nedostajalo crno-belima da eliminišu Madriđane.

- Svi smo posle bitke generali, svi znamo šta je i kako trebalo. Međutim, igračima je najteže. Lako je sada pametovati. I oni su svesni da je došlo do pada koncentracije. U petom meču bilo je nekih loših odluka u odbrani, naročito u drugom poluvremenu, što potvrđuje činjenica da su primili 59 poena. Sigurno da Panteru nije lako. Ali da je pogodio onaj šut sigurno bi bilo drugačije. To je zapravo čar košarke. Igrači su pokazali karakter, čitava ekipa, da mogu da igraju protiv svakog. Takođe i da nema pritiska igranja na strani. Stiče se utisak da su bolje i zrelije igrali u Madridu nego u Beogradu. Prirodno je da kod kuće imaš veći pritisak, tu je porodica, prijatelji, kumovi, rodbina... Odlučilo je milion nijansi. U Beogradu je falio brži protok lopte, bolje odluke, nerešiva zona gostiju. Mnogo detalja je bilo, koji su inače mogli da prevagnu i na stranu Partizana. Ostaje žal, zaslužili su da odu na Fajnal-for. Ovo je pravi put. Ako bi uspeli da zadrže ovu ekipu, ili barem gro ekipe, bili bi odlično. Partizan je pokazao da zaslužuje da bude standardan u Evroligi. Nemam dilemu, kao ni svi ljubitelji košarke, da je Partizan odnosnom, organizacijom i armijom navijača zaslužio da se nađe na F4.

Republika

Foto: Starsport

Bulatoviću društvu Mlađana Šilobada

"Parni valjak" se sada okreće takmičenju u AdmiralBet ABA ligi, a prva prepreka je Studentski centar - ponedeljak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Može da se odrazi, ali pozitivno. Sve su to mladi momci osim Lesora, Pantera, Egzuma, Nanelija. Ovo treba da im posluži kao još veći motiv, glad... Trebalo bi samo da im bude vetar u leđa jer su pokazali da mogu da se nose sa najboljim evropskim igračima. Stoga, zašto ne bi mogli da pokažu isti karakter i kvalitet u Jadranskoj ligi - zaključio je Nikola Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading