NIKADA NE IGRAM TAKO... Jokić IZNENADIO izjavom posle pobede nad Finiksom!

Autor:

Sport

10.05.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa Finiksom da je njegovom timu agresivnost donela novu pobedu.

NIKADA NE IGRAM TAKO... Jokić IZNENADIO izjavom posle pobede nad Finiksom!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Nagetsi su savladali Sanse rezultatom 118:102 u petoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige i poveli sa 3:2 u seriji.

Ponovo je svoju ekipu do pobede vodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 29 poena, 13 asistencija i 12 skokova.

- Mislim da smo danas mi bili agresivni, na obe strane terena. Stavljali smo ih u teške pozicije. Da budem iskren, mislim da oni ne vrte toliko mnogo akcija, ali toliko su efektni i talentovani, pa ih je zato teško čuvati. Sada smo im otežali šuteve, a u dva meča u Finiksu oni su bili agresivniji, brži i zato su pobedili. Videćemo šta naredni meč donosi, nikada ne igram tako da unapred razmišljam o 40 poena. Sada sam loše počeo utakmicu, onda sam se opustio i pustio da sve dođe prirodno - istakao je Jokić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Denver je, podsetimo, vodio u seriji 2:0 pošto je oba meča u Koloradu rešio u svoju korist, da bi Finiks stigao do izjednačenja kada je trijumfovao dva puta zaredom u Arizoni.

Srpski reprezentativac je obeležio prethodno veče, jer je novim tripl-dablom pretekao legendarnog Vilta Čembrlena i ušao u NBA istoriju, kada je reč o visokim košarkašima, pošto je Jokiću to deset puta polazilo za rukom.

Podsetimo da je u drugom susretu plej-ofa, odigranom u noći između utorka i srede, Filadelfija u gostima iznenadila Boston (115:103), a šeste utakmice igraju se kroz dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading