NIJE GOTOVO! Avramović u jednoj rečenici OBRADOVAO grobare! Otkrio nove DETALJE o povredi!

Autor:

Sport

10.05.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u petoj odlučujućoj utakmici pokušati da pobedi Real u Madridu, ali bez pomoći Alekse Avramovića.

NIJE GOTOVO! Avramović u jednoj rečenici OBRADOVAO grobare! Otkrio nove DETALJE o povredi!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Reprezentativac Srbije povredio se tokom trećeg meča igranog u Areni, koji je Partizan izgubio od "kraljevskog kluba", kao i naredni.

Tokom jednog duela sa Valterom Tavaresom, bek crno-belih je polomio šaku, zbog čega je morao na hirurški zahvat.

- Doktor je zadovoljan u smislu operacije. Uspela je. Fizioterapeut i ja smo bili ponovo na kontroli da vidimo kako da ide rehabilitacija, generalno pozitivne su prognoze. Ja sam pozitivan i gledam stvari na taj način. Povreda desene ruke je bila mnogo teža, mislim da ovo neće uticati na moju igru kada se vratim na parket. Što se tiče sezone, nije gotova, ali... moramo da pratimo proces oporavka. Da vidimo kada mogu da imam kontakt sa loptom, da li će to biti kroz par sedmica... ne znam još. Nadam se da ću biti spreman da pomognem ekipi u samom finišu sezone, ali mnogo je rano za takve prognoze - rekao je Aleksa Avramović za "Mozzart sport" i dodao:

- Titanijumski šraf je ugrađen, rekao mi je doktor da je to rutinska operacija i to je to. Dali su mi lek koji me je ošamutio, trajalo je sat vremena. Vrlo brzo se sve završilo.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Ne gubi nadu Avramović, iako je već preživeo "pakao" povredom nosa zarađenom u nacionalnom timu, posle koje je morao da igra sa maskom na licu.

- Idem optimističan kroz život, ne mogu da plačem. Naravno žao mi je što nisam uz ekipu na terenu, ali tu sam da navijam.

Njegove saigrače večeras čeka "majstorica" sa Madriđanima u "Vizinik areni".

- Nema predaje. Kada je onako krenulo sa dve utakmice, a onda ono što se izdešavalo u Srbiji. Nisu bile ni košarkaške stvari... nešto što nikada nije viđeno u Srbiji. Bilo je teško razmišljati o košarci. Real je iskoristio loš momentum i vratio seriju u Madrid, ali vidim da smo raspoloženi, energija je tu. Verujem u pobedu i plasman u Kaunas.

Prisetio se povrede početkom četvrog meča, kada je dobio udarac posle duela sa Tavaresom.

- Pokušao sam da igram i posle te situacije, ali džabe, znao sam odmah da nije dobro.

Foto: Starsport

 

Prokomentarisao je i značaj gorostasa sa Zelenortskih Ostrva za igru Reala.

- On sam zatvara reket, ima ruke kao albatros. Skida šta god hoćeš. Moraš i trikove da vadiš ako hoćeš da ga nasamariš, ali mi imamo Smajlija koji je mogao da ga iskažnjava, nadam se da će isto da uradi i u majstorici.

Veruje, ipak, da Partizan može do trećeg podviga u Madridu.

- Real je uvek Real. Moraš da budeš i na 110 posto protiv njih, ali ja mislim da smo kvalitetniji tim. Pokazali smo to igrom. Oni su vratili na 2:2, ali nisu to baš bile košarkaške stvari, znamo šta je bilo u Srbiji. Sada imamo petu utakmicu i to je naša realnost - istakao je Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading