ZAKUVALO SE U DENVERU - JOKIĆ SE "POŠIBAO" SA DURENTOM: Srbin NAMAZANO ISPROVOCIRAO zvezdu Finiksa, evo kako se sve završilo (VIDEO)

Autor:

Sport

10.05.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno na parketu Bol arene, novo "koškanje" Nagetsa i Sansa.

ZAKUVALO SE U DENVERU - JOKIĆ SE "POŠIBAO" SA DURENTOM: Srbin NAMAZANO ISPROVOCIRAO zvezdu Finiksa, evo kako se sve završilo (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Durent

Košarkaši Denvera poveli su sa 3:2 protiv Finiksa u polufinalu plej-ofa Zapada, a peta utakmica ostaće upamćena po sukobu dva superstara - Nikole Jokića i Kevina Durenta.

Incident je viđen u finišu treće četvrtine, kada je trener Sansa Monti Vilijams okupio svoje igrače, kako bi nacrtao akciju koja će se igrati u narednom napadu. Jokić je prišao kako bi video šta gosti iz Arizone spremaju, a onda ga je krilni igrač gostujućeg tima odgurnuo.

Durent je prethodno "sklonio" i Brauna, potom je Srbin "prodao" kontakt sudijama, a sve je završeno tehničkom koju je zaradio strelac 26 poena u Bol areni.

Kako se sve to odigralo možete pogledati u videu.

 

 

Podsećanja radi, popularni Džoker je susret priveo kraju sa 29 koševa, 13 skokova i 12 asistencija, čime je postao rekorder među centrima po broju tripl-dabl učinaka u doigravanju.

Takođe, u noći između utorka i srede Filadelfija je napravila "brejk" u Bostonu, a šesti mečevi igraju se za dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading