JOKIĆU PUK'O FILM! Srbin BESAN kao nikad pre! Igrači Denvera u NEVERICI, Nikola se DERE na NJIH, a oni nemo POSMATRAJU! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.05.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je vidno revoltiran izdanjem svojih saigrača.

JOKIĆU PUK'O FILM! Srbin BESAN kao nikad pre! Igrači Denvera u NEVERICI, Nikola se DERE na NJIH, a oni nemo POSMATRAJU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera poraženi su i drugi put zaredom u Arizoni od Finiksa 124:129, a Jokić je ponovo bio najbolji u svojoj ekipi.

Srpski centar je meč završio sa 53 poena, postavivši rekord karijere u plej-ofu, uz šut 20 od 30 iz igre, 11 asistencija i četiri uhvaćene lopte.

Nekoliko puta tokom utakmice Jokić se našao u epicentru. Uprkos fenomenalnom poenterskom učinku, više se priča o njegovom sukobu sa vlasnikom Sansa, dok je sada isplivao na društvenim mrežama i jedan tajm-aut na kome je "Džoker" preslišavao saigrče.

Naime, reprezentativac Srbije je glasnim tonom održao bukvicu saigračima, a izbacila ga je iz takta činjenica da ekipa ne može da pronađe rešenje za dvojicu najboljih košarkaša Finiksa, Kevina Durenta i Devina Bukera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading