KAKVE REČI O JOKIĆU: Durent IMPRESIONIRAN - "Mrzim Nikolu kad tako ubacuje!"

Autor:

Sport

08.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je odigrao partiju za pamćenje.

KAKVE REČI O JOKIĆU: Durent IMPRESIONIRAN - "Mrzim Nikolu kad tako ubacuje!"

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da stignu do brejka u Finiksu, pošto su domaći Sansi slavili sa 129:124 u četvrtom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige, čime su stigli do izjednačenja u seriji (2:2).

Nagetsima nije pomogla ni partija karijere Nikole Jokića, koji je postigao čak 53 poena, a uz to je imao i 11 asistencija, ali je, osim Džamala Mareja, izostala pomoć ostalih saigrača.

Posle ovog duela je o Jokićevoj partiji pričao i Kevin Durent, koji je sa 36 poena predvodio Sanse do trijumfa.

"To je smešno... - rekao je na početku Durent.

Zatim je dodao da "mrzi" kada Nikola ubacuje takve koševe.


"Imao sam osećaj da je svaki njegov poen lagan poen. Igrao je utakmicu tako da ga ne možete ubrzati, igrao je svoju igru. Jak je, pogađao je svaki šut, mislim... Mrzim kad ubacuje tako - nasmejao se Durent na svoju rečenicu o dvostrukom MVP-u NBA lige.

Za kraj, istakao je da je Jokić stvarno neverovatan igrač.

Krene na koš, mislite promašiće, a on ubaci. Neverovatan je stvarno. Nosio je svoj tim sve vreme večeras, pogađao sve, dobar je bio i Džamal na pik-en-rolu, bilo je teško braniti ih. Ali igrali smo i mi dobro, čvrsto - zaključio je krilni igrač Finiksa.

Podsetimo, Finiks je ovim trijumfom stigao do 2:2 u seriji, a peti meč je na programu u noći između utorka i srede, od 04:00 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading