"IZAŠLA SAM IZ KAVEZA" Popularna pevačica nakon sedam godina braka traži RAZVOD od košarkaša!

Autor:

Zabava

08.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara, sestra Tijane Dapčević, otkrila je kako se odlučila na ovaj potez!

"IZAŠLA SAM IZ KAVEZA" Popularna pevačica nakon sedam godina braka traži RAZVOD od košarkaša!

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Makedonska pevačica Tamara Todevska odlučila je da nakon sedam godina braka stavi tačknu na odnos sa košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim i razvede se od njega.

Kako je istakla, odluku nije donela preko noći i srećna je što ponovo diše punim pljućima, a novu pesmu "Nijagara" napisala je u trenutku najveće tuge.

- Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki kug, tako da su iz nekog besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala onda mi se vraćalo šta mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz toga kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju - priča pevačica i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand

Tamara Todevska

- Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo. Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza - dodala je ona za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading