KO ONDA DA OBRAZUJE DECU? Legenda srpske košarke ne krije TUGU zbog zločinu na Vračaru!

Autor:

Sport

04.05.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević oglasio se na društvenim mrežama, povodom tragedije koja je potresla ceo svet.

KO ONDA DA OBRAZUJE DECU? Legenda srpske košarke ne krije TUGU zbog zločinu na Vračaru!

Foto: Starsport

Legendarni reprezentativac naše zemlje Igor Rakočević, povodom nesreće koja je zadesila Srbiju zbog višestrukog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je ubijeno osmoro i ranjeno sedmoro osoba, oglasio se dao svoje viđenje.

Slavni as je ukazao na činjenicu da roditelji nisu u mogućnosti da provode dovoljno vremena sa decom, ne bi li ih edukovali.

- Mnoge stvari bi bile drugačije da ne živimo u ovom izrabljivačkom sistemu gde se roditelji vraćaju sa posle u šest popodne preumorni, istrošeni i onda provode samo par sati sa decom. Jurnjava za profitom na uštrb porodice i društvenog života. Ko onda obrazuje decu? Kakvim sadržajem? - postavio je pitanje Rakočević.

Foto: Nikola Mutić

Igor Rakočević smatra da su društvene mreže veliki problem

Među mnogim problemima, bivši igrač Crvene zvezde je naveo društvene mreže.

- Mobilni telefoni, bolesni medijski sadržaji i društvene mreže, i vi koji vređate druge po mrežama, jer se ne slažete sa nečijim mišljenjem, promovišete agresiju. I vi ste kao takvi deo ovog zla koje nas je snašlo.

Slavni as uverava da nadležni za decu, koji su zaduženi za njihovo obrazovanje i edukaciju, više nemaju kod njih autoritet.

- Nastavnicima i službenim licima je potpuno oduzet autoritet zbog zapadnjackih "dečjih prava" (čitaj - iživljavaj se bez odgovornosti). Ne smeju popreko da ih pogledaju, kamoli da im uzmu mobilne telefone. A roditelji dolaze sa advokatima i prete tužbama ako dete dobije lošu ocenu! - istakao je Igor Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading