CRNO-BELE JE NESLAVNO NAPUSTIO! Bivši igrač Partizana potpisuje za EVROLIGAŠA!

Autor:

Sport

04.05.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Partizana Brajan Angola potpisaće na kraju sezone ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva.

CRNO-BELE JE NESLAVNO NAPUSTIO! Bivši igrač Partizana potpisuje za EVROLIGAŠA!

Foto: Starsport

Kolumbijac trenutno nastupa za Pinar Karšijaku iz Turske i u proseku beleži 18 poena, pet skokova i 4,9 asistencija.

Proglašen je za igrača meseca aprila u turskom šampionatu, što ga je preporučilo evroligašu iz Tel Aviva.

Brajan Angola je u karijeri nastupao za Lejklend Medžik u G-ligi, belgijski Ostende, izraelsku NES Zionu, atinski AEK, turski Galatasaraj i Partizan.

- Nije završetak sezone kakav sam priželjkivao, ali tako je hteo Bog. Hvala mojim trenerima, navijačima za sjajnu godinu. Počeo sam u lepo mestu kao što je Ostende, a završio u još lepšem (Partizanu). Hvala ljudima u Ostendeu, kao i Partizanu za šansu - rekao je Angola pre tri godine, prilikom odlaska iz crno-belog tabora.

Foto: Starsport

Angola između Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza

Bek je u Humsku stigao sredinom februara 2020. godine, ali je zbog pandemije koronavirusa i prekida sezone odigrao ukupno dva meča za crno-bele u kojima je prosečno beležio 10.5 poena i šest uhvaćenih lopti.

- Skoro da nisam igrao, bilo je određenih problema sa trenerom i odlučio sam da promenim klub. Ovo je novi izazov, ostalo je više od pola sezone, a to nisam želeo da propustim. Izraelska liga je veoma dobra, tim je jedan od najboljih u ligi, a na meni je da radim i pokažem sve što umem. Nisam odustao od NBA lige, dolazak u Partizan je to malo odložio, ali ću učiniti sve da ostvarim san - ispričao je svojevremeno Brajan Angola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading