FINIKS JE VEĆ ISPAO! Legenda NBA lige duboko VERUJE u Jokića i Denver! Evo i zbog čega!

Autor:

Sport

01.05.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni NBA as Čarls Barkli smatra da će Nagetsi sigurno proći u finale Zapadne konferencije i lako eliminisati Sanse.

FINIKS JE VEĆ ISPAO! Legenda NBA lige duboko VERUJE u Jokića i Denver! Evo i zbog čega!

Foto: Tanjug

Od početka plej-ofa Denver je upisao pet pobeda u šest mečeva! Najpre je glatko izbacio Minesotu sa 4:1 u seriji, da bi posle Vukova ostvario trijumf u prvoj utakmici protiv Finiksa i poveo sa 1:0 u polufinalu "zapada".

Sudeći po načinu na koji su došli do pobede, a to je bilo veoma rutinski i ubedljivo, Sansima se ne piše dobro u duelu sa timom koji predvodi dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić.

Izabranici Majkla Melouna su gostima iz Arizone dozvolili da ubace samo 107 poena, a srpski centar je duel završio dabl-dablom sa 24 poena i 19 skokova, dok je efikasniji od "Džokera" bio samo Džamal Marej sa 34 koša.

Ovakav epilog ubedio je legendu američke košarke Čarlsa Barklija da njegov bivši tim može da iznenadi Nagetse i izbaci ih iz plej-ofa. 

Foto: Tanjug/AP

Čarls Barkli veruje u snagu Denvera

- Kad pogledam Sanse i njihov tim, uh... Pokušaću da budem fer. Mislim da jednostavno ne mogu da postignu dovoljno poena. Mislim, Kevin Durent će bukvalno morati da ima ludilo od mečeva da bi nešto uspeli. Kad pogledam njihovu klupu, ne vidim odakle bi mogli da dobiju 20 poena od bilo koga u takvim mečevima. Jednostavno, nemaju to - rekao je Barkli. 

Snaga Finiksa je u tandemu njihovih najboljih igrača Kevina Durenta i Devina Bukera, međutim "veliki brbljivac" i osvajač zlata sa SAD-om na Olimpijskim igrama u Atlanti sumnja da će njih dvojica moći "sami" da preskoče Denver. 

- Kevin Durent i Buker će morati da igraju ceo susret. Moraće da igraju u nekoj zoni da bi sa defanzivne strane mogli da odmore. To je jedino što mogu. Imati dan slobodno. Ako žele nešto, ovi momci moraju da odigraju celu utakmicu - podvukao je legendarni košarkaš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading