OBRADOVIĆ I MONAKO U PROBLEMIMA: Makabi na krlima Boldvina i Brauna slavio u Kneževini!

Autor:

Sport

25.04.2023

22:42 >> 22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponos Izraela" stigao do brejka.

OBRADOVIĆ I MONAKO U PROBLEMIMA: Makabi na krlima Boldvina i Brauna slavio u Kneževini!

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva savladali su kao gosti ekipu Monaka sa 79:67 u prvom meču četvrtfinala Evrolige.

 

 

Većim delom prvog poluvremena vodila se ravnopravna borba, protkana izuzetno čvrstim i agresivnim odbrana na obe strane. Makabi je posle prve deonice vodio sa 18:16. Tokom drugog kvartala, ekipa iz Tel Aviva je imala prednost od sedam poena - 30:23, a na poluvremenu rezultat je iznosio 36:33.

U nastavku meča, Monako je bio u velikom problemu jer je Makabi stigao do plus 12 – 49:37, a Saša Obradović je nastojao izmenama da pronađe petorku kadru da zaustavi nalet rivala. Nije uspeo u tome, pa je Makabi uoči poslednjeg kvartala vodio sa 60:50.

Posle tri minuta igre u poslednjoj deonici, a na osnovu svega viđenog do tog momenta delovalo je da je pitanje pobednika rešeno jer je Makabi vodio sa 64:50. Monako se borio, nastojao da stigne do egala, ali "ponos Izraela" imao je odgovor na sve.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vejd Boldvin sa 20 poena, dok je Lorenco Braun dodao 15. Kod ekipe Saša Obradovića najbolji su bili Majk Džejms i Alfa Dialo, koji su postigli po 15 poena.

Drugi meč četvrtfinalne serije na programu je 27. aprila, prednost domaćeg parketa će ponovo imati Monako, a za plasman na finalni turnir su potrebne tri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading