MILUTINOV POKORIO VTB LIGU: Nikola ovojio prestižnu nagradu!

Autor:

Sport

25.04.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je predvodio Moskovljane do prve pozicije u ligaškom delu takmičenja sa učinkom od 16.1 poena i 9.1 skokova.

MILUTINOV POKORIO VTB LIGU: Nikola ovojio prestižnu nagradu!

Foto: Starsport

Centar CSKA Nikola Milutinov uoči petog meča polufinalne serije doigravanja sa Lokomotivom proglašen je za najkorisnijeg igrača regularnog dela VTB lige u sezoni 2022/23.

 

 

- Zahvalan sam VTB ligi na priznanju, uvek je lepo dobiti nagradu, iako su mi, naravno, timske nagrade mnogo važnije. Nisam igrač koji sam stvara prilike, potreban mi je tim i pomoć ekipe. Stoga ovaj trofej želim da podelim sa saigračima, trenerima, svima u klubu, a navijačima se zahvaljujem na podršci. Stvarno želim što pre da se vratim na teren i pomognem CSKA da nastavi borbu za titulu - rekao je Milutinov, koji se nedavno povredio.

Srpski reprezentativac je predvodio Moskovljane do prve pozicije u ligaškom delu takmičenja sa učinkom od 16.1 poena i 9.1 skokova, a sa prosečnim indeksom korisnosti 28.4 postavio je rekord regionalnog šampiona.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Olimpijakosa na meti je brojnih Evroligaških klubova, a u nedavno se pojavila informacija da je za njegove uslega zainteresovan Virtus iz Bolonje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading