BOMBA PRED TOP 8 FAZU: Nikola Milutinov PONOVO u CRNO-BELOM dresu!

Autor:

Sport

25.04.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za navijače ovog kluba pred narednu sezonu.

BOMBA PRED TOP 8 FAZU: Nikola Milutinov PONOVO u CRNO-BELOM dresu!

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Milutinov napustiće CSKA iz Moskve i od naredne sezone će nastupati za ekipu Virtusa iz Bolonje, prenose brojni italijanski mediji.

Milutinov, koji trenutno nastupa za moskovski tim, nalazi se u završnim pregovorima sa velikanom iz Bolonje, prenose "TRC" i "Sportando", pa se čini da ćemo moćnog centra naredne sezone gledati u crno-belom dresu.

Momak iz Novog Sada za CSKA nastupa još od 2020. godine, ali se situacija naglo promenila tokom prethodne godine, kada su "armejci" izbačeni iz Evrolige, zbog sukoba Rusije i Ukrajine, pa velikana iz ruske prestonice ove sezone ne gledamo u elitnom takmičenju.

To svakako ne zadovoljava standarde jednog od najboljih košarkaša Evrope, a kada se uzme u obzir da Moskovljani ni naredne godine neće igrati Evroligu, jasno je zašto gorostasni centar želi da pređe u neki drugi tim.

Prema rečima Italijana, Virtus se nalazi u završnoj fazi pregovora, pa ćemo po svemu sudeći gledati Milutinova naredne sezone u ekipi iz Bolonje.

Trenutno njegov CSKA igra plej-of VTB lige, a u polufinalnoj seriji protiv Lokomotive je rezultat 2:2.

Podsetimo, Nikola Milutinov je ponikao u ekipi Vršca, odakle je prešao u Partizan, u kom se zadržao tri sezone. Nakon toga je usledila selibda u Olimpijakos, gde je igrao pet godina, pre nego što je 2020. postao član CSKA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Valjak

25.04.2023 17:39

Eh kad bi imali MILUTINOVA.