NOVI PEH ZA ORLOVE! Povredio se reprezentativac Srbije! Klub se ODMAH oglasio!

Autor:

Sport

19.04.2023

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov povredio se tokom meča moskovskog CSKA.

NOVI PEH ZA ORLOVE! Povredio se reprezentativac Srbije! Klub se ODMAH oglasio!

Foto: Starsport

Milutinov, Marinković, Lučić i Jaramaz

Centar "armejaca" je morao da zbog povrede zgloba ranije završi utakmicu plej-ofa protiv Lokomotive Kuban.

CSKA je u tom duelu poražen sa 83:84, a osim što je izgubio nekadašnji član Evrolige je ostao i bez srpskog reprezentativca.

Milutinov je do izlaska iz igre ostvario bilans od 14 koševa i imao šest uhvaćenih lopti. Koliko je ozbiljna Nikolina povreda, još uvek nije poznato.

- Nikola je doživeo povredu zgloba desne noge na meču protiv Lokomotive. Bio je na pregledima na klinici u Moskvi i već je počeo da radi na rehabilitaciji. Odluka o povratku na teren biće doneta u zavisnosti od rezultata dodatnih testova - stoji u saopštenju Moskovljana, koji su se odmah oglasili.

 

 

Što se ostalih igrača tiče, bivši košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac je postigao pet poena za 15 minuta, a najefikasniji u poraženom sastavu bio je Aleksej Šved sa 19 poena.

Plasman u finale VTB lige izboriće ekipa koja prva dođe do četiri pobede. U drugom polufinalu, Uniks iz Kazanja vodi protiv Zenita iz Sankt Peterburga sa 2:0.

Titulu brani Zenit koji je u prošlosezonskom finalu šokirao CSKA, koji je vodio u seriji sa 3:1, ali na kraju prepustio tron rivalu, pošto je poražen sa 3:4.

Inače, pre Nikole Milutinova, povredio se još jedan reprezentativac Srbije, Nemanja Bjelica, koji nije ni doputovao na meč poslednjeg kola Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading