GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA! Zbog iste POVREDE propustio je Evrobasket! Sada je opet VAN STROJA!

Autor:

Sport

14.04.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su u Beogradu od Crvene zvezde, ali u timu nije bilo Nemanje Bjelice.

GLAVOBOLJA ZA PEŠIĆA! Zbog iste POVREDE propustio je Evrobasket! Sada je opet VAN STROJA!

Foto: Starsport

Iako se očekivalo da će nekadašnji as Golden Stejta doći u prestonicu da prisustvuje meču aktuelnog i svog bivšeg kluba, budući da je veliki miljenik navijača Zvezde, Nemanja Bjelica se nije pojavio u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Čak štaviše, reprezentativac Srbije nije ni doputovao u domovinu, jer je ponovo zaradio povredu.

Baš na onom istom mestu, listu, zbog koje je propustio prošlogodišnji Evrobasket i gotovo kompletnu sezonu.

Tek što je izašao iz iste povrede, samo nekoliko nedelja kasnije, Nemanja je obnovio, pa u Fenerbahčeu nisu želi da ga povedu sa ekipom na megdan Crvenoj zvezdi.

Foto: Starsport

 

- Bjelica se povredio od reprezentacije, ista se nastavila narednim mesecima, pa je obnovio povredu. Pokušali smo da ga vratimo, ali je opet osetio bol u istom mestu. Videćemo kako da ga vratimo. Večeras smo igrali bez Bukera, Vilbekina i Bjelice, to nije malo - otkrio je trener turskog tima Dimitiris Itudis.

Srpski reprezentativac je, podsetimo, u martu ponovo počeo da igra. Bilo je to protiv Virtusa u Evroligi, upisao je sedam mečeva u najelitnijem evropskom rangu, ali nije doputovao na megdan crveno-belima jer se povreda lista obnovila.

Podsetimo, Nemanja Bjelica je osvojio šampionski prsten u NBA sa Golden Stejtom, posle čega se vratio u Evropu i potpisao za Fenerbahče, u kome je sa uspehom nastupao od 2013. do 2015. godine, da bi se potom otisnuo u najjaču ligu na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading