TRESAO SE PIONIR! Zvezdaši POBEDU nad Fenerom SLAVILI uz veliki narodnjački HIT! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se trijumfom protiv gostiju iz Istanbula oprostila od Evrolige za ovu sezonu.

TRESAO SE PIONIR! Zvezdaši POBEDU nad Fenerom SLAVILI uz veliki narodnjački HIT! (VIDEO)

Foto: Starsport

Sa petom uzastopnom pobedom crveno-beli su na najlepši način stavili tačku na evroligašku sezonu, iako nisu izborili plasman u četvrtfinale.

Izabranici Duška Ivanovića su takmičenje završili na desetoj poziciji, ali su i pored toga navijači Crvene zvezde u ogromnom broju došli na poslednji meč sezone da podrže svoje ljubimce.

Dvorana "Aleksandar Nikolić" je bila ispunjena do poslednje stolice, igla nije imala da padne, a kada je domaćin već obezbedio pobedu, sa razglasa se čula i dobro poznata pesma.

Radi se o kultnom hitu Baje Malog Knindže "Pevaj Srbijo zemljo junaka", koju su "delije" malo preradile, čisto da se narugaju večerašnjem rivalu.

 

Zvezda je ove sezone u Evroligi pobeđivala: Bajern, Asvel (oba puta), Albu, Makabi (oba puta), Virtus iz Bolonje, Partizan, Žalgiris, Olimpijakos (oba puta), Valensiju (oba puta), Monako, Efes, Baskoniju i Fenerbahče.

 

Sada se crveno-beli okreću obavezama u AdmiralBet ABA ligi i KLS Super ligi, gde ih čeka odbrana trona u oba takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading