ZVEZDA KINGSA SE OSEĆA KAO PEĐA STOJAKOVIĆ! Vedeta Sakramenta na ORIGINALAN način privukla veliku pažnju srpske javnosti! (FOTO)

Autor:

Sport

18.04.2023

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franšiza iz Kalifornije ponovo dominira u plej-ofu NBA lige.

ZVEZDA KINGSA SE OSEĆA KAO PEĐA STOJAKOVIĆ! Vedeta Sakramenta na ORIGINALAN način privukla veliku pažnju srpske javnosti! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Sakramento je odbranio domaći teren i na startu plej-of serije NBA lige, vodi sa 2:0 protiv Golden Stejta. Naredna dva meča igraju se pred publikom Voriorsa, a pre svega toga jedan detalj zapao je za oko mnogima. U pitanju je potez košarkaša Kingsa Kevina Huertera. Naime, Amerikanac je na drugu utakmicu došao u dukserici na kojoj piše "Osećam se kao Peđa" sa jasnom aluzijom na Predraga Stojakovića.

 

 

Prvo su mnogi pomislili da je to bila poruka o samopouzdanju i o tome koliko veruje u sebe i svoj šut, ali je nešto kasnije stiglo objašnjenje.Huerter je nosio duks sa tim natpisom kako bi odao počast Peđi, ali i zbog jednog razloga.

Sin legendarnog srpskog asa Andrej Stojaković je nosio odeću na kojoj piše "Red velvet" što je nadimak Huertera. Odlučio je da mu tako uzvrati na podršci koju je dobijao tokom sezone.

Huerter je posle prve utakmice, u kojoj je imao slabiji učinak (6 poena, 3/12 iz igre) u drugom meču podigao nivo igre, ubacio 15 poena, uz 5 skokova i dao doprinos trijumfu Kingsa. Prosečno ove sezone beleži 15,2 poena, uz 3,3 skoka i 2,9 asistencija po meču.

Inače, stigao je u Sakramento iz Atlante gde je igrao sa Bogdanom Bogdanovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading