NAVIJAČI SU OVO ČEKALI: Šta se dešava sa Jokićevom povredom zgloba?

Autor:

Sport

18.04.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je trenirao u utorak, ali nije odradio šuterski trening sa ostatkom ekipe.

NAVIJAČI SU OVO ČEKALI: Šta se dešava sa Jokićevom povredom zgloba?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

As Denvera Nikola Jokić igraće protiv Minesota Timbervulvsa drugu utakmicu prve runde plej-ofa na Zapadu (četvrtak 04.00), s obzirom da je sa ručnim zglobom sve u redu.

Srpski centar je u pobedi od 109:80 stigao do 13 poena, 14 skokova i šest asistencija, pre nego što je isključen iz igre zbog šest ličnih greški. On se ranije povukao sa terena, a prethodno mu je na klupi stavljen led na zglob, što je zabrinulo navijače.

Sada smo dobili i vesti o njegovoj povredi - Jokić je trenirao u utorak, ali nije odradio šuterski trening sa ostatkom ekipe. 

Ipak, sve je u redu sa ručnim zglobom, a sam Nikola se našalio zašto nije išao na šuterski trening sa timom, a to je zato što Eron Gordon uvek pobeđuje, kroz smeh je prokomentarisao Jokić. 

Četa trenera Majka Melouna je regularan deo sezone okončao kao lider Zapada, a duel broj 2 sa "vukovima" biće odigran u četvrtak ujutru sa početkom od četiri časa po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading