OVO MENJA SVE! Duljaj TRLJA RUKE: Partizan dobio NAJVEĆE POJAČANJE pred plej-of - VRATIO se u Humsku!

Autor:

Sport

18.04.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za grobare uoči ključnih bitaka za drugo mesto.

OVO MENJA SVE! Duljaj TRLJA RUKE: Partizan dobio NAJVEĆE POJAČANJE pred plej-of - VRATIO se u Humsku!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Krilni napadač Partizana Fuseni Dijabate vratio se treninzima na terenima SC Teleoptik, te će konkurisati za mesto u timu tokom superligaškog plej-ofa.

Nekadašnji as Lestera kasnio je sa povratkom u Humsku nakon reprezentativne pauze, pa je trener Igor Duljaj tražio da bude kažnjen. Za sada se to nije dogodilo, a strateg crno-belih je prešao preko svega, rekavši da mu je potreban "svaki igrač".

Republika

Foto: Starsport

Vratio se Dijabate - igraće u plej-ofu

Dijabate neće igrati na Banovom brdu, u četvrtak od 17 časova i 15 minuta, ali će biti u kombinaciji za doigravanje, pošto će Partizan voditi grčevitu borbu sa Čukaričkim i TSC-om za vicešampionsku titulu i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Podsetimo da je 27-godišnji reprezentativac Malija za Partizan odigrao 38 utakmica u svim takmičenja, postigao je šest golova uz deset asistencija, stekavši status jednog od najboljih igrača. Duljaj je dobio ogromno pojačanje, a videćemo kako će se Dijabate snaći posle pauze...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Da Ima BOGA oni bi nestali

18.04.2023 23:27

VAZNO DA NAM JE LOZA PUNA ! TU SU NAM VAZURA I VUCELIC NAS ALFA I OMEGA DVA KRIMOSA KOJA SU SIJAMCI ! TO JE NASE BLAGO NASA SNAGA.