LESI SE VRATIO KUĆI: Dijabate od petka na treninzima Partizana!

Autor:

Sport

06.04.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad duži put do Beograda za reprezentativca Malija.

LESI SE VRATIO KUĆI: Dijabate od petka na treninzima Partizana!

Foto: Starsport

Starsport

Fuseni Dijabate, ofanzivni fudbaler Partizana, vratio se u Beograd i od petka će se priključiti treninzima crno-belih, potvrđeno je u klubu.

Strahovali su navijači "parnog valjka" da će se ponoviti situacija sa Takumom Asanom, koji se samo pokupio i nikada se više nije vratio u Beograd, ali je Dijabate ipak odlučio da se vrati u srpsku prestonicu.

Nije ovo prvi put Dijabateu da se ne vrati u Beograd na vreme, onako kako je dogovoreno sa stručnim štabom. Svojevremeno je prošao bez kazne, dok je trener bio Gordan Petrić, ali je sada Igor Duljaj najavio da krilnog napadača čeka sankcija.

 Tu situaciju rešavaju ljudi iz kluba, oni su u kontaktu s njim. Što se mene tiče, ja energiju isključivo trošim na igrače koji su uz mene - rekao je Duljaj za "TV Arena", pred sam početak utakmice sa Voždovcem u Humskoj.

Foto: Starsport

Igor Duljaj, trener Partizana

Posle pobede nad Voždovcem od 1:0, kojim su prekinuli pobednički post od pet meseci u Humskoj, fudbaleri Partizana su dobili slobodan dan, a u petak će se vratiti u Zemunelo, a tamo će se, makar kako sada izgleda, naći i reprezentativac Malija.

Podsetimo, nakon trijumfa nad Voždovcem, crno-beli su se vratili na treće mesto na tabeli Superlige Srbije, pošto imaju 57 bodova, jedan više od ekipe Čukaričkog, koja danas igra svoj duel 29. kola protiv Javora. 

Jasno je da će Partizan do kraja voditi borbu za plasman u Ligu šampiona, a za to će im biti potreban svaki igrač, pa ne bi trebalo da čudi ako Duljaj odluči da pomiluje Dijabatea i dozvoli mu da igra u nastavku sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading