"ZBOG TAJNI O ESTRADI MORAO BIH DA PROMENIM IDENTITET" Karamela otkriva da se pevačice CENKAJU na pijaci "One su potonule kao Titanik"

Autor:

Zabava

18.04.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Goran Stojićević Karamela otkriva za Republiku sve tajne o estradi koje poseduje.

"ZBOG TAJNI O ESTRADI MORAO BIH DA PROMENIM IDENTITET" Karamela otkriva da se pevačice CENKAJU na pijaci "One su potonule kao Titanik"

Foto: Dragan Kadić

Voditelj i kontroverzni šoumen, Goran Stojićević Karamela pojavio se na jednom događaju, a tom prilikom pred našim kamerama otkrio je tajne estrade. Goran je ispričao i sve o pevačicama za koje zna da se cenkaju na pijaci, a potom priznao da poseduje tajne zbog kojih bi morao da promeni identitet, nakon što bi ih objavio. 

Kako ste uspeli da sakrijete privatni život od javnosti?

- Ne skrivam ja, samo ne pričam o ženi i detetu. Žena ide i gradskim saobraćajem, ona ne želi, iz druge je sfere, ekonomista je i producent, doduše, ali oni ne žele da se vide. Ona me smiruje, ona me kritikuje, mora neko da vas koči, da povlači ručnu u životu - govori Karamela za Republiku i dodaje o odlasima na pijacu:

- Najbolje se ispričam sa ljudima na pijaci, ja ne dozvoljavam da mi daju ništa na pijaci. To su ljudi krvavo napravili, ne razumem pevačice koje se cenkaju na pijaci. Iskoristio sam popularnost, preko reda nešto, dešavalo se, ali me je bilo sramota. Živ sram je hteo da me pojede...

Foto: Dragan Kadić

Goran Stojićević Karamela

 

Karamela je potom istakao i da su mnoge pevačice koje su imale veliku predispoziciju da budu uspešne, potpuno nestale. 

- Kod nas su pevačice potonule kao Titanik, a bile su velike zvezde, mnogo je bitno imati zdravu porodicu, da ne poludiš! Da vas koči i usmerava, to je jako bitno, da tražite savete.

Da li posedujete tajne o pevačicama?

Foto: Dragan Kadić

Goran Stojićević Karamela

 

- Znaš šta, ja sam razmišljao, ne mogu da shvatam ljude koji pišu knjige, to je meni smešno, jer te knjige nemaju život, nemaju pokriće, ja kad bih napisao knjigu, morao bih da se sklonim, da promenim identitet, sa celom porodicom. Možda za par godina, sve i da objavim knjigu, ne bih odao prijatelje, ne postoje pare. Ja to smatram da je izdaja prijateljstva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading