RASPLAKALA I NAJHLADNIJE DUŠE! Nina Badrić donela DRASTIČNU odluku posle smrti oca, njena uspomena slama srca! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica i dalje ne može da preboli njegovu smrt!

RASPLAKALA I NAJHLADNIJE DUŠE! Nina Badrić donela DRASTIČNU odluku posle smrti oca, njena uspomena slama srca! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić

Nina Badrić

Pevačica Nina Badrić često deli porodične slike sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona obožava da prikaže svoje zajedničke uspomene sa majkom, a svake godine u znak sećanja postavi i sliku sa ocem Simom. Sima je preminuo 2014. godine, a pevačica ga se danas prisetila.

Okačila je zajedničku fotografiju, koju je uramila i ocu posvetila pesmu i reči "Uvek i zauvek". Nina je dopisala i "Tata" i stavila emotikon srca.

Republika

Foto: Instagram.com/badrich

Nina Badrić i otac Sima

Pevačica često pominje svog oca, a ne krije da se zbog njegove smrti povukla iz javnosti i da dugo nije imala snage da stane na scenu. Jednom prilikom je ovo priznala na društvenim mrežama:

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Uvek mi je ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu - napisala je Nina jednom prilikom.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Badrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading