U ZADRUZI JE IZGLEDALA SREĆNO... Rada Manojlović vodi TEŠKU BORBU sa sobom: Srozavam se, jednom nogom sam u grobu!

Autor:

Zabava

18.04.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne može da prihvati što stari, ovo je najviše muči!

U ZADRUZI JE IZGLEDALA SREĆNO... Rada Manojlović vodi TEŠKU BORBU sa sobom: Srozavam se, jednom nogom sam u grobu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Rada Manojlović često šokira publiku svojim izjavama i stavovima, a sada je priznala i da smatra da je pola njenog života već prošlo.

Ja sam jednom nogom u grobu! Pola života prošlo, a ti se smej (smeh)! Ja imam takav strah od godina, od prolaznosti... Meni je sve ovo prošlo, gotovo, gotovo - kroz smeh je zakukala Rada, a potom priznala:

- Ja sebi dodajem godine, ja sebe srozavam psihofizički... Meni je to strašno. Ne mogu da se pomirim sa tim da ja imam 38 godina. A koji je životni vek u Srbiji?! Letim vreme... Kad odem u selo i ne radim, dan i život mi duže traju - ispričala je Rada u emisiji "Ekskluzivno".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović


Inače, Manojlovićeva je nedavno morala da otkaže nastupe zbog zdravstvenog stanja, što je za naš portal otkrio dobro obavešten izvor.

- Već dve ili tri godine Rada s vremena na vreme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni problem. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke. I pre bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je terali da ide kod lekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda - pričao je nedavno izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rada Manojlović

Pevačica se dovoljno oporavila, pa se tako pre dva dana pojavila u "Zadruzi", gde je zabavljala takmičare šeste sezone na proslavi Vaskrsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading