"OVO JE DELO PSIHOPATE" Mama Džehva u strahu zbog NAPADA na Teodoru, UDARILA na Anđeline i Zvezdanove FETIŠE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Džehverović nam je otkrila kakvo je stanje u "Zadruzi", pa se osvrnula na skandale koji prate njenu ćerku!

Mentorka Gordana Džehverović ulazi svakog utorka u Belu kuću, kako bi prekontrolisala higijenu u "Zadruzi 6". Iz nedelje u nedelju je zadrugari šokiraju prljavštinom, o čemu smo sa njom pričali na jednom gradskom događaju.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Gordana Džehverović

Ona je jednom prilikom dodirnula Zvezdana Slavnića štapom po intimnom delu tela, a sada je otkrila razlog za to, a progovorila je i o Anđeli Đuričić. Prvo je za Republiku ispričala da je šokirana stanjem u Beloj kući.

Danas sam bila, iznervirala sam se. Imali su bogatu trpezu sa Vaskrs, ništa nisu marili. Besna sam i ljuta kad uđem. Vidim našminkane damice, a aljkavuše su. Soraja se pokazala kao vredna, toliko se trudi i radi, ali su toliko ove štrokave... - rekla je Goca, koja se potom osvrnula na Anđelin fetiš:

- Anđelom sam šokirana, prošle godine sam je upoznala na drugi način, a ove godine... Totalni preokret. Jeste i lepa i zgodna i čista i pedantna, hoće da radi, ali to su njene lične stvari, to treba u 4 zida - dodala je Džehverovićka i otkrila zbog čega je Zvezdana dodirivala štapom:

Došlo je do toga, ja malo šalu napravim, on je luckast, pa da se malo pokrene i da radi. Hoće i on da oriba, riba sve, riba kupus, riba sve (smeh) - ispričala je Goca.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Gordana Džehverović

Mama Džehva se još jednom osvrnula i na napade koje njena ćerka Teodora trpi ovih dana. Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavio audio snimak navodnog Teodorinog s*ksualnog odnosa, a potom i goli selfi, koji se ispostavio kao lažan, kako je Džehverovićka odmah nakon ovoga objavila i istu fotografiju sa odećom na sebi, te istakla da je selfi bio montaža.

- Naga nije ona, ona to sebi ne bi dozvolini. Nije klinka i bezobrazna devojčica. Ima ljudi koji se time bave, ti hejteri. Našu reputaciju neće da sruše, njihovo je da stavljaju kojekakve bljuvotine. Ni onaj snimak što je procuio nije Teodora. To nas je potreslo. Pokušava ona da kulira, kao svi mi u kući, navikli smo se na cenu slave, kad ste zvezda. To je ta cena javnosti, sa tim morate da se nosite - rekla je Goca.

- Ne bih ja rekla da su to kolege i koleginice to uradile, nego neko ko voli time da se bavi, psihopata neki - dodala je ona.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Gordana Džehverović

Upitali smo je i kojeg bivšeg Teodorinog dečka bi volela kao zeta.

- Ja volim da su mi deca srećna i zaljubljena. Savo je to odradio. On i ona su shvatili da se vole i da su jedno za drugo. Sad za Teodoru, videćemo, ona je još mlada. Ne možeš sve da imaš, da te prati sreća i u novcu i ljubavi, ali ona je još mlada, naći će svoju dušu. Nina sam volela. Koliko je ona srećna, toliko sam i ja, zavolim te momke kao da su mi sinovi - ispričala je mama Džehva.

Ceo intervju sa Gocom možete pogledati klikom na link na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading