NAJRADOSNIJI PRAZNIK POSTAO NAJTUŽNIJI! Lepa Lukić imala SMRTNI SLUČAJ na Vaskrs, srce joj je RAZORENO!

Autor:

Zabava

18.04.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna pevačica se rastužila zbog smrti bliske osobe iz detinjstva!

NAJRADOSNIJI PRAZNIK POSTAO NAJTUŽNIJI! Lepa Lukić imala SMRTNI SLUČAJ na Vaskrs, srce joj je RAZORENO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vaskrs je najradosniji hrišćanski praznik, ali ove godine pevačica Lepa Lukić nije imala razloga za sreću. Naime, kraljici narodne muzike je preminula bliska prijateljica iz školskih dana, a nju je to teško pogodilo.

- Preminula mi je bliska prijateljica, još iz školskih dana, obavestili su me juče o tome. Slomljena sam, baš sam se potresla. Ceo život mi je proša kroz glavu. Idem na sahranu u moje rodno mesto. Baš mi je teško - priznala je Lepa Lukić za Pink.rs, koja je pre toga bila srećna zbog praznika.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

- Pre nekoliko dana sam stigla iz Kanade, Vaskrs sam provela sa snahom, spremale smo svečanu trpezu. Ima svega. Pravile smo jagnjetinu, čorbe, pasulj prebranac... Snaha mi je oko svega pomogla. Ofarbale smo i jaja, kao i svake godine. Lutka Milica je uvek tu, ona ima svoj krevetac u mojoj spavaćoj sobi, čuvam je kao malo vode na dlanu, spava pored mene. Od početka je to njeno mesto. Vi znate koliko sam ja za nju vezana emotivno. Ne nosim je baš na putovanja, nisam toliko luda. Imam problem u kući, mačka mi je ljubomorna na nju, samo skače kad je uzmem u naručje. Bude strašno ljuta. Nije mi lako... - govorila je Lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading