BORAC BLIZU OPSTANKA: Dominacija Hantera Hejla!

Autor:

Sport

25.04.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je susret završio meč sa 25 poena i pet trojki (9/17 iz igre, 5/8 za tri), te šest asistencija i po dva skoka i ukradene lopte za indeks 24.

BORAC BLIZU OPSTANKA: Dominacija Hantera Hejla!

Foto: Starsport

Hanter Hejl

Košarkaši Borca pobedili su Helios u prvoj utakmici baraža AdmiralBet ABA lige rezultatom 96:78 (28:19, 29:23, 19:24, 20:12) i sada im je potreban još samo jedan trijumf kako bi i naredne jeseni bili članovi elitnog regionalnog društva.

 

 

Pored toga što su odradili važan posao u odbrani i dugo držali protivnika na dovoljno velikoj distanci i naterao ga na čak 21 izgubljenu loptu, Borac je nadigrao slovenački sastav u svim drugim parametrima. Tu se, uostalom, vidi kolika je razlika između dva ranga regionalnog takmičenja, jer ekipa iz Domžala veći deo susreta nije mogla ozbiljnije da parira Čačanima.

Hanter Hejl je susret završio meč sa 25 poena i pet trojki (9/17 iz igre, 5/8 za tri), te šest asistencija i po dva skoka i ukradene lopte za indeks 24. Rame uz rame sa Hejlom bio je odlično raspoloženi Diante Boldvin koji je nosio Borac tokom uvodne tri čevrtine. Boldvin je takođe ubacio 25 poena uz četiri dalekometna hica (10/19 iz igre, 4/9 za tri), a imao je još četiri završna dodavanja i tri uhvaćene lopte, uz dve "krađe" i koeficijent 27!

Kod Heliosa Ostin Luk imao je 14 poena i sedam asistencija, uz pet izgubljenih lopti, Niko Bačvić je ubacio 13, Blaž Mahkovic 12, a tandem Mirtić – Buljević po 11 poena, uz pet i sedam skokova. 

Druga utakmica baraža igra se u petak od 20 časova u Sloveniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading