OVO JE PRAVO LICE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Glumac progovorio o njenom ponašanju, priznao šta se dešava kada se ugase kamere! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Tomašević otkrio pravo lice pevačice Aleksandre Prijović!

OVO JE PRAVO LICE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Glumac progovorio o njenom ponašanju, priznao šta se dešava kada se ugase kamere! (VIDEO)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Glumac Branislav Tomašević proslavio se ulogom u seriji ,,Ubice mog oca", a sada je odlučio da se oproba i u muzici. Naime, on se prošle noći pojavio na festivalu ,;Sabor narodne muzike", gde se predstavio sa numerom, te smo ga upitali zbog čega je zamenio glumačke vode muzičkim. 

 

Pored toga, glumac ističe da mu više prija seoski život, on gradskog, te da ima potrebu da se vrati prirodi. 

- Nisam zamenio glumačke vode, prosto šoubiznis je takav da je dozvoljeno da se baviti mnogim sferama. To je u Americi sasvim normalno, ne samo u Americi, svuda u svetu, gluma i muzika su vrlo slični. Neke stvari se ni ne rade zbog para, a ovde sam čisto da se zabavim, ovo je jedan divan festival. Rastao sam uz narodnu muziku pored oca i to je moj teren. Život u gradu ima mnoge prednosti, ali život u skladu sa prirodom mi sve više prija - govori Bojan za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojan Tomašević

 

Bojan otkriva i kakva mu je saradnja bila sa pevačicom Aleksandrom Prijović. Podsetimo, Bojan i Prijovićka su snimali zajedno scene u seriji, a glumac sada otkriva kakva je pevačica kada se ugase kamere. 

- Aleksandra i ja smo snimali seriju ,,Ubice mog oca", ona je izuzetna devojka, vanserijski pevač, fenomenalno se snašla i u glumačkim zadacima. Bila mi je divna saradnja i ko zna možda ćemo raditi ponovo zajedno. Tokom snimanja ona je pevala i glumila, a ja sam samo glumio, tako da nismo stizali da pričamo o pevanju, to je dinamika, velika je tenzija, kad završimo snimanje, svako je otišao na svoju stranu, nije bilo vremena da se toliko družimo - otkriva glumac. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading