DADILJA OTKRILA DETALJE IZ DOMA ALEKSANDRE I FILIPA! Istina iz porodičnog gnezda isplivala na videlo!

Autor:

Zabava

29.03.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Žijovinović imaju dadilju koja je sada otkrila šta se dešava u njihovom domu.

DADILJA OTKRILA DETALJE IZ DOMA ALEKSANDRE I FILIPA! Istina iz porodičnog gnezda isplivala na videlo!

Foto: Instagram.com

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović roditelji su sina Aleksandra sa kojim se trude da i pored velikih obaveza koje imaju oboje, provode što više vreme.

Imaju veliku pomoć svojih porodica, ali i dadilje koja im svakodnevno pomaže, a koja je svojim prijateljima priznala da su Aleksandra i Filip veoma brižni roditelji, kao i da mali Aleksandar odrasta okružen pažnjom i ljubavlju, prenosi Story. 

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Podsetimo, Aleksandra se samo tri meseca nakon porođaja vratila nastupima, puno joj pomažu bake Zorica i Borka, a dadilja koja je uz Aleksandra je postala deo njihove porodice.

- Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićeva svojevremeno za domaće medije, a otkrila je i koji su to kriterijumi koje su imali pri odabiru dadilje:

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na krštenju sina

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica za Gloriju jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading