TRUDNA "ZVEZDA GRANDA" POKAZALA STOMAK! Zablistala u PETOM mesecu, rodiće dete BIVŠEM FUDBALERU!

Autor:

Zabava

25.04.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovana Katarina je danas potvrdila saznanja Republike!

TRUDNA "ZVEZDA GRANDA" POKAZALA STOMAK! Zablistala u PETOM mesecu, rodiće dete BIVŠEM FUDBALERU!

Foto: Promo

Kako je portal Republika pre dve nedelje otkrio, pevačica i "Zvezda Granda" Katarina Didanović je u drugom stanju. Njeno srce osvojio je Ivica Guberac, bivši fudbaler iz Slovenije. Katarina je danas na Instagramu potvrdila naša saznanja i pokazala svoj trudnički stomak.

Republika

Foto: instagram.com

Katarina i Ivica

- Sa velikom radošću želim da sa vama podelim najlepše vesti da sam u blagoslovenom stanju i da ću za koji mesec postati mama. Ovo je moja najlepša godina i zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše što je na moj put poslao moju srodnu dušu. Ovim putem bih najavila i kratku muzičku pauzu i zahvalila bih se svima na dosadašnjoj saradnji. Na pesmi koju ste svi zavoleli, na sve većim angažovanjima i interesovanjima za moje nastupe. Družimo se ljudi nekom drugom prilikom i nastavljamo još jače. Ljubimo vas i volimo - napisala je pevačica, koja je u 22. nedelji trudnoće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading